Οι Υπηρεσίες μας

 

Our Services


Τα Ευρωπαϊκά Κέντρα Καταναλωτή παρέχουν δωρεάν συμβουλές στους καταναλωτές για τις διασυνοριακές τους συναλλαγές από κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)*, άλλο από τη χώρα διαμονής τους. 

* Ισλανδία και Νορβηγία

To Ευρωπαϊκό
Κέντρο Καταναλωτή
ΜΠΟΡΕΙ:

1icon Να σας συμβουλεύσει σχετικά με τα δικαιώματα σας για αγορές υπηρεσιών ή προϊόντων ή για το ταξίδι σας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)* - από ενοικίαση αυτοκινήτου, κράτηση πακέτου διακοπών ή αεροπορικού εισιτήριου μέχρι αγορά προϊόντων μέσω διαδικτύου.

1icon Να σας παρέχει πρακτικές συμβουλές πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά ή κράτηση με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων και την αποφυγή προβλημάτων.

1icon Να σας παρέχει βοήθεια εάν έχετε παράπονο εναντίον εμπόρου, ο οποίος εδρεύει σε άλλη χώρα της Ε.Ε (για παράδειγμα, εάν ο έμπορος αρνείται να σας παρέχει αποζημίωση/επιστροφή χρημάτων, την οποία πιστεύετε ότι δικαιούστε).

1icon Το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή στην χώρα που εδρεύει ο έμπορος θα επικοινωνήσει με τον έμπορο με σκοπό τη φιλική διευθέτηση του παραπόνου σας.

1icon Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί φιλικός διακανονισμός, το Κέντρο μπορεί να σας συμβουλεύσει για περαιτέρω ενέργειες, όπως για παράδειγμα την εξωδικαστική επίλυση του παραπόνου, την Ευρωπαϊκή διαδικασία διασυνοριακών μικροδιαφορών ή λήψη άλλων νομικών μέτρων.

1icon Σε περίπτωση που το παράπονο σας δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δικτύου των ΕΚΚ, το Κέντρο θα σας παραπέμψει στην αρμόδια αρχή/οργανισμό.

1icon Να διερευνήσει το παράπονο (εναντίον εμπόρου που εδρεύει σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε*), εάν νόμιμα διαμένετε εντός της Ε.Ε.

*και από την Ισλανδία, Νορβηγία.

Οι υπηρεσίες των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στους καταναλωτές.

To Ευρωπαϊκό
Κέντρο Καταναλωτή
ΔΕN ΜΠΟΡΕΙ: 


eccncg b Να επιβάλει ή να υποχρεώσει τον έμπορο ως προς τη λήψη οποιωνδήποτε μέτρων ή ενεργειών. Ο ρόλος του Κέντρου είναι διαμεσολαβητικός

eccncg b Να σας αντιπροσωπεύσει νομικά (π.χ. σε δικαστική διαδικασία).

eccncg b Να διαχειριστεί το παράπονο σας, εάν ο έμπορος εδρεύει στο κράτος μέλος στο οποίο διαμένετε μόνιμα.

eccncg b Να παρέμβει, εάν ο έμπορος εδρεύει εκτός της Ε.Ε. (π.χ. ΗΠΑ, Καναδά)

eccncg b Να διαχειριστεί το παράπονο σας, εάν δεν διαμένετε νόμιμα εντός της Ε.Ε. *

* Ισλανδία ή  Νορβηγία

BetFair F.BetRoll UK Bookies

Επιτυχημένες Ιστορίες 

air travel border  online shopping wide small 

    Αεροπορικά Ταξίδια: Διαβάστε Περισσότερα...                          Κρατήσεις μέσω διαδικτύου: Διαβάστε Περισσότερα...

 

How to get bonus http://b.betroll.co.uk/ bet376
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill